x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Signori, arestat într-un caz de meciuri trucate.

Signori, arestat într-un caz de meciuri trucate.

01 Iun 2011   •   12:02

Fostul atacant italian Giuseppe Signori a fost arestat in aceasta dimineata de politia italiana, care a retinut alte 15 persoane in cadrul unei anchete privind presupuse meciuri trucate, a anuntat agentia Ansa.

Printre persoanele arestate figureaza fosti jucatori din Serie A, jucatori in activitate din Serie B si C, precum si conducatori de cluburi din divizii inferioare.

Ancheta este condusa de politia din Cremona, in colaborare cu unitati din Roma, Napoli si Torino. Magistratii au emis sapte mandate de arestare in timp ce alti noua suspecti au fost consemnati la domiciliu, acesta fiind si cazul lui Signori.

Angajati ai unor case de pariuri sunt de asemenea suspectati. In total, ancheta vizeaza circa 30 de persoane. Suspectii arestati ar apartine, confom anchetatorilor, unei organizatii criminale sau ar fi jucat un rol important in influentarea asupra rezultatelor meciurilor, in special oferind sume de bani. Investigatiile au inceput in urma cu sase luni de la un meci al echipei Cremona.

Signori, in varsta de 43 de ani, a fost de trei ori cel mai bun golgheter al Italiei in anii '90, cand juca la Lazio, alaturi de care a castigat Cupa Italiei. El a mai jucat in Italia la Piacenza, Foggia, Brescia si Bologna.

×