x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Şoc în Spania! Un campion mondial la fotbal anunţă că pleacă de la echipa sa din Madrid

Şoc în Spania! Un campion mondial la fotbal anunţă că pleacă de la echipa sa din Madrid

15 Mai 2019   •   11:48
Şoc în Spania! Un campion mondial la fotbal anunţă că pleacă de la echipa sa din Madrid

Internaţionalul francez Antoine Griezmann şi-a anunţat plecarea de la Atletico Madrid, echipă la care a evoluat în ultimii cinci ani, deschizând astfel calea către un transfer la FC Barcelona, pe care l-a refuzat în vara trecută, informează AFP.
"Au fost cinci ani incredibili. Vă mulţumesc tuturor, veţi rămâne pentru totdeauna în inima mea", a spus atacantul în vârstă de 28 ani, într-o înregistrare video postată pe contul de Twitter al clubului spaniol.
"După ce am discutat cu Cholo (antrenorul Diego Simeone), cu Miguel Angel (Gil, acţionarul principal) şi cu angajaţii clubului, am decis să plec, pentru a vedea alte lucruri şi a înfrunta alte provocări. Este o decizie dificilă, dar este ceea ce am nevoie şi vreau să vă mulţumesc pentru toată afecţiunea pe care mi-aţi arătat-o în ultimii cinci ani", a adăugat jucătorul.
"Antoine Griezmann a comunicat clubului că nu va mai îmbrăcat tricoul roşu şi alb în sezonul următor", a indicat, totodată, gruparea madrilenă.
Campionul mondial francez nu a precizat, deocamdată, care va fi viitoarea sa destinaţie, după ce anul trecut a fost la un pas de a o părăsi pe Atletico pentru FC Barcelona, dar a decis să rămână în cele din urmă. El şi-a anunţat atunci decizia tot printr-o postare video, care a generat polemici înaintea Cupei Mondiale din Rusia.
Clubul care va dori să-şi asigure serviciile lui Griezmann va trebui să achite clauza de reziliere a contractului acestuia, reînnoită anul trecut şi care se ridică la aproximativ 120 milioane euro, conform presei spaniole, care anunţă că viitorul club al atacantului francez va fi, aproape sigur, FC Barcelona.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: atletico madrid Antoine Griezmann