x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Spalletti: "Nu contează că Unirea are probleme cu banii"

Spalletti: "Nu contează că Unirea are probleme cu banii"

04 Aug 2010   •   00:00

Antrenorul echipei Zenit, Luciano Spalletti, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că problemele financiare cu care se confruntă Unirea Urziceni nu le va afecta jucătorilor români dorinţa de a obţine calificarea în grupele Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării ruse.

"Am urmărit ultimul meci al Unirii în campionat, dar pentru noi punctul de plecare este chiar meciul direct, în confruntarea directă ne evaluăm. Vor încerca probabil să acopere bine jumătatea lor de teren şi să atace când au posibilitatea. Nu trebuie să ne pierdem echilibrul sau concentrarea. Nu e important scorul în primele zece minute, noi trebuie să presăm continuu. Dacă se întâmplă ceva nefavorabil la început, va fi rău pentru noi. Ideea că Unirea are probleme financiare nu mă interesează. Liga Campionilor e o competiţie importantă, vor juca poate şi mai bine ca în tur. Nu cred că situaţia este aşa de dezastruoasă", a spus Spalletti.

Antrenorul italian a afirmat că echipa sa va trebuie să aibă o posesie cât mai bună. "Dacă ne pierdem în proteste pe teren, intrăm în jocul lor. Noi trebuie să ne gândim doar la jocul nostru", a precizat tehnicianul.

Partida Zenit - Unirea Urziceni, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc astăzi, de la ora 19:30. În meciul tur, disputat la Bucureşti, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor