x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steaua, 30.000 de euro amendă după incidentele cu Napoli. Kapetanos, stă 4 etape!

Steaua, 30.000 de euro amendă după incidentele cu Napoli. Kapetanos, stă 4 etape!

08 Oct 2010   •   00:00
Steaua, 30.000 de euro amendă după incidentele cu Napoli. Kapetanos, stă 4 etape!
Sursa foto: /Intact Images

Clubul Steaua a fost amendat cu 30.000 de euro şi a primit un ultim avertisment din partea Comisiei de Disciplină a UEFA după incidentele de la partida cu Napoli, meci contând pentru etapa a II-a a Ligii Europa, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Surca citată menţionează că UEFA a precizat în decizie faptul că hotărârea este un ultim avertisment, iar dacă suporterii stelişti vor mai repeta comportamentul din partida cu Napoli, gruparea "roş-albastră" va suporta sancţiuni mult mai drastice.

Altfel, atacantul grec al echipei Steaua, Pantelis Kapetanos, a primit o suspendare de patru etape din partea Comisiei de Disciplină a UEFA după cartonaşul roşu primit în partida cu Napoli. Astfel, grecul nu va mai putea evolua în ultimele patru meciuri ale Stelei din grupa K a Ligii Europa.

Cu câteva minute înainte de începerea meciului, susţinătorii stelişti de la Peluza Sud au fost implicaţi într-o serie de incidente cu suporterii formaţiei Napoli. Fanii de la Peluza Sud au sărit gardul despărţitor, încercând să arunce cu scaune spre suporterii italieni, care la rândul lor au aprins mai multe torţe şi au vrut să le arunce înspre stelişti. Stewarzii de la stadion au fost depăşiţi de evenimente, iar la începutul meciului au intervenit jandarmii. Forţele de ordine au fost sporite după incident, jandarmii organizând un cordon de protecţie în zona în care se aflau suporterii italieni. Pe parcursul meciului, suporterii români au adresat injurii echipei Napoli şi fanilor italieni, aceştia din urmă răspunzând la fel.

După golul de 3-3 şi încheierea partidei, banca tehnică stelistă a avut o reacţie nervoasă, jucătorii reproşându-i arbitrului timpul de prelungire a meciului (7 minute). Arbitrii au intrat cu greutate în tunelul de acces spre vestiare, deoarece au fost aruncate diverse obiecte spre ei de la tribuna a II-a, chiar şi scaune. Jucătorii echipei Napoli au intrat alergând la vestiare.

Kapetanos a fost eliminat pentru că şi-a lovit un adversar cu cotul, în minutul 31.

×
Subiecte în articol: europa league