x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steaua, amendată de Jandarmerie cu 10.000 de lei după meciul cu Utrecht

Steaua, amendată de Jandarmerie cu 10.000 de lei după meciul cu Utrecht

08 Noi 2010   •   00:00
Steaua, amendată de Jandarmerie cu 10.000 de lei după meciul cu Utrecht
Sursa foto: /Intact Images

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat, luni, pentru agenţia de presă Mediafax că Steaua a primit o amendă de 10.000 de lei din cauza torţelor introduse de suporteri pe stadion la meciul din Liga Europa cu formaţia olandeză FC Utrecht.

"Amenda de 10.000 de lei este pentru nerespectarea obligaţiilor ce revin organizatorului cu privire la încercarea şi introducerea de materiale pirotehnice în arena sportivă. Asta s-a întâmplat la meciul cu Utrecht. Este a doua amendă pe anul acesta pentru Steaua", a declarat Militaru.

El a menţionat că Jandarmeria este pregătită să-i transporte pe suporterii stelişti care au bilete şi doresc să urmărească partida cu Rapid de pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, din această seară, de la ora 20.30. "La şedinţa tehnică de vineri li s-a oferit 406 bilete. Se va face un punct de triere în apropierea stadionului. Li se va face un control, privind biletele de intrare şi cartea de identitate, şi toţi cei care au bilete în sectorul stelist îi vom încolona şi vom merge cu ei până la stadionul Giuleşti", a mai spus el.

×
Subiecte în articol: europa league