x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Suporterii îi cer lui Simeone să nu plece de la Atletico Madrid

Suporterii îi cer lui Simeone să nu plece de la Atletico Madrid

01 Iun 2016   •   10:16
Suporterii îi cer lui Simeone să nu plece de la Atletico Madrid

Aproximativ trei mii de suporteri ai echipei spaniole de fotbal Atletico Madrid s-au adunat marţi după-amiază în faţa stadionului "Vicente Calderon" pentru a încerca să-l convingă pe antrenorul argentinian Diego Simeone să nu plece de la gruparea "rojiblanco", informează ziarul sportiv spaniol AS.

"Cholo, rămâi!", au scandat fanii lui Atletico, după ce Simeone a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea despărţi de Atletico, fiind dezamăgit de ratarea trofeului Ligii Campionilor, pentru a doua oară în decurs de trei ani, în faţa rivalei Real Madrid.

"Trebuie să mă gândesc dacă voi mai continua la Atletico. Iubesc foarte mult acest club, unde mă simt apreciat, dar poate că este sfârşitul unui ciclu", a declarat Simeone imediat după finala de la Milano, pierdută de elevii săi la loviturile de departajare.

Marţi, Natalia Simeone, sora şi, totodată, impresarul antrenorului lui Atletico, a avut o întâlnire cu Miguel Angel Gil Marin, consilierul delegat al clubului madrilen, chiar la stadionul "Vicente Calderon". Subiectul discuţiei a rămas deocamdată necunoscut, însă ziarul AS aminteşte că Diego Simeone este legat prin contract de Atletico Madrid până în 2020.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: atletico madrid Diego Simeone