x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tăvălugul Milan

Tăvălugul Milan

de Mihai Igirosanu    |    16 Feb 2012   •   21:00
Tăvălugul Milan

Cu tripleta Boateng – Ibrahimovici – Robinho intr-o forma debordanta, AC Milan a calcat-o in picioare pe Arsenal Londra, 4-0, miercuri seara, pe San Siro, in prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor. Boateng (’15), Robinho (’38 si ’49) si Ibrahimovici (’79 – pen.) au marcat golurile unei victorii care l-a distrus moral pe antrenorul 'tun­arilor', Arsene Wenger. 'Nu am existat pe teren. Am fost extrem de slabi in plan ofensiv si defensiv. A fost socant sa vad ca suntem batuti la toate capitolele.

De departe, aceasta este cea mai slaba performanta europeana. Niciun moment in cele 90 de minute nu am existat in teren', a spus Wenger. 'Nu am trimis niciun mesaj celorlalte echipe. Avem un avantaj important si posibilitatea de a ajunge in sferturi. Am jucat bine, dar mai sunt 90 de minute. Nu va fi usor, pentru ca Arsenal nu are nimic de pierdut si va juca total diferit', a declarat, la randul sau, tehnicianul Milanului, Massimiliano Allegri.

Tot miercuri seara, la St. Petersburg, intr-un frig polar, Zenit a invins-o cu 3-2 pe Benfica Li­sabona, dupa un meci in care Semak (’71)­ a marcat un gol fabulos, cu calcaiul. Celelalte reusite ale rusilor au fost semnate de Sirokov (’27 si ’88), pentru lusitani punctand Maxi Pereira (’20) si Cardozo (’87), ambele dupa mari gafe ale portarului Jevnov.

×
Subiecte în articol: arsenal fotbal international ac milan