x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Thibaut Courtois, despre Lionel Messi: E ca oricare alt jucător

Thibaut Courtois, despre Lionel Messi: E ca oricare alt jucător

29 Feb 2020   •   17:30
Thibaut Courtois, despre Lionel Messi: E ca oricare alt jucător

Portarul echipei Real Madrid, Thibaut Courtois, nu are emoţii înaintea El Clasico de duminică, el spunând despre Lionel Messi că este la fel ca „oricare alt jucător”, conform Eleven Sports.

Goalkeeper-ul belgian a vorbit înaintea întâlnirii Real Madrid - Barcelona şi i-a minimizat calităţile starului argentinian.

„Dacă m-am gândit la Messi în aceste ore dinaintea meciului? Nu, deloc. Mi s-a întâmplat să mâ gândesc în primul sezon la Atletico Madrid, în special când trebuia să joc pe Camp Nou cu toate vedetele blaugrana, dar acum e diferit. Totul este diferit. Pentru mine Messi este ca oricare alt jucător. Niciodată nu am avut coşmaruri din cauza lui. Îl analizăm la fel cum am analiza un jucător de la Celta sau Levante. Nu este nicio diferenţă”, a afirmat Thibaut Courtois, portar Real Madrid, conform Eleven Sports.

De cealaltă parte, căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos, are o părere diferită faţă de cea a colegului din poartă.

„Am un respect uriaş pentru el. Cred că este unul dintre cei mai mari jucători din istorie şi îl respect enorm. Sper că duminică nu va fi ziua lui, iar asta înseamnă ca noi să ne facem treaba, iar dacă mai putem să obşţinem un rezultat bun, e cu atât mai bine.Îi doresc tot binele, ca şi coleg de profesie, dar numai atâta timp cât nu ne afectează pe noi negativ! E dificil, dar are respectul meu maxim. Cred că e unul dintre cei mai buni”, a spus Sergio Ramos (Real Madrid), potrivit goal.com.

Real Madrid şi Barcelona se întâlnesc duminică, de la ora 22:00. Aceasta este a 180-a oară când cele două rivale se duelează în campionat.

În acest moment, Barcelona este pe primul loc în campionat, la două puncte distanţă de locul doi, ocupat de Real Madrid.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: thibaut coutois Lionel Messi