x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Thierry Henry a fost dat afară din postul de antrenor de AS Monaco, după 104 zile

Thierry Henry a fost dat afară din postul de antrenor de AS Monaco, după 104 zile

25 Ian 2019   •   10:35
Thierry Henry a fost dat afară din postul de antrenor de AS Monaco, după 104 zile

Clubul de fotbal AS Monaco l-a suspendat pe Thierry Henry din funcţia de antrenor, joi, după doar trei luni şi jumătate în care s-a ocupat de echipa din Principat, şi i-a încredinţat cârma formaţiei secundului Franck Passi, ''în aşteptarea unei decizii definitive'', potrivit unui comunicat citat de AFP.
Henry, numit antrenor pe 13 octombrie, după concedierea portughezului Leonardo Jardim, lasă echipa pe penultimul loc în Ligue 1, pierzând ultimele două meciuri, 1-5 cu RC Strasbourg şi 1-3 cu formaţia de ligă secundă FC Metz, în Cupa Franţei, ambele pe teren propriu.
Debutul fostului internaţional francez ca antrenor principal s-a dovedit a fi un ''fiasco monumental'', scrie AFP.
De la venirea lui Henry la clubul la care s-a format ca jucător, AS Monaco a câştigat doar patru meciuri din 20, numai două în Ligue 1, cu Caen (1-0) şi Amiens (2-0), înregistrând şapte înfrângeri şi două egaluri.
Eliminată din Liga Campionilor lşi din Cupa Franţei, Monaco se mai află în cursă în Cupa Ligii franceze, competiţie în care va juca în semifinale cu Guingamp, marţi.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: thierry henry as monaco