x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tony Pulis, noul antrenor al echipei Middlesbrough

Tony Pulis, noul antrenor al echipei Middlesbrough

26 Dec 2017   •   16:14
Tony Pulis, noul antrenor al echipei Middlesbrough

Tony Pulis a preluat de marţi banca tehnică a echipei de fotbal Middlesbrough, a anunţat gruparea din liga a doua engleză. 

Pulis, 59 de ani, l-a înlocuit pe Garry Monk, concediat de oficialii grupării duminică, după ce formaţia a obţinut doar 10 victorii în 23 de meciuri din actualul sezon din Championship. 

''Suntem încântaţi pentru că Tony Pulis a acceptat să preia banca tehnică a echipei. Experienţa sa vorbeşte despre el, despre cunoştinţele lui, şi ne bucurăm deoarece el a avut şi alte oferte, dar ne-a ales pe noi'', a declarat Steve Gibson, preşedintele lui Middlesbrough. 

Middlesbrough ocupă în prezent locul 9 în liga a doua engleză, cu 35 de puncte, la 19 puncte în urma liderului Wolverhampton. 

Luna trecută, antrenorul Pulis a fost demis de oficialii clubului West Bromwich Albion, din Premier League, pentru lipsă de rezultate. 

"Am avut rezultate dezamăgitoare de la finele sezonului trecut şi până acum. Vrem să-i mulţumim lui Tony pentru contribuţia şi munca sa în timpul unei perioade de tranziţie pentru club, care între timp şi-a schimbat şi proprietarul'', a spus atunci preşedintele clubului, John Williams. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: middlesbrough tony pulis antrenor