x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international TRAGERE LA SORŢI: Steaua - Dinamo Tbilisi / Streymur în turul 3 preliminar din UEFA Champions League

TRAGERE LA SORŢI: Steaua - Dinamo Tbilisi / Streymur în turul 3 preliminar din UEFA Champions League

19 Iul 2013   •   13:51
TRAGERE LA SORŢI: Steaua - Dinamo Tbilisi / Streymur în turul 3 preliminar din UEFA Champions League

Dacă va trece de Vardar Skopje, Steaua o va întâlni în turul 3 Preliminar al Champions League pe câştigătoarea "dublei" dintre Dinamo Tbilisi (Georgia) şi Streymur (Feroe),  conform tragerii la sorţi care a avut loc, astăzi, la Nyon.

În partida tur, Steaua București a învins pe Vardar Skopje cu scorul de 3-0, în timp ce Dinamo Tbilisi a învins pe Streymur cu scorul de 6-1. Astfel, cel mai probabil, echipele care se vor întâlni în turul trei preliminar sunt Steaua București și Dinamo Tbilisi.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este mulţumit de tragere, chiar dacă ar fi fost mai fericit dacă ar fi dat peste Maribor: "Este o echipă foarte bună. O cunoaştem foarte bine. Plecăm cu prima şansă şi sînt sigur că ne respectăm statutul de cap de serie. Avem şi avantajul că jucăm primul meci în deplasare.
Oricum, vă spun un lucru care dovedeşte că ne respectăm meseria. În cantonament am fost să îi vedem pe cei de la Vaslui, iar apoi am fugit să vedem amicalul dintre Dinamo Tbilisi şi Şahtior chiar pe motivul acesta, că am putea da peste el. Georgienii au învins atunci. Era mai bine Maribor, care tocmai a luat bătaie cu 7-0 de la Kaiserslautern", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

×