x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transfer spectaculos între Real Madrid și Bayern Munchen!

Transfer spectaculos între Real Madrid și Bayern Munchen!

11 Iul 2017   •   21:34
Transfer spectaculos între Real Madrid și Bayern Munchen!

Bayern Munchen a ajuns la un acord cu Real Madrid privind transferul mijlocaşului columbian James Rodriguez, care va juca sub formă de împrumut timp de 2 sezoane, până în iunie 2019 la campioana Germaniei, ce va putea activa apoi clauza de cumpărare, relatează site-ul grupării bavareze.

În schimbul mijlocașului, Real Madrid va încasa 10 milioane de euro de la gruparea bavareză. La expirarea acordului, James poate fi cedat definitiv dacă Bayern va achita suma de 35,2 milioane de euro.

James, transferat în 2014 de Monaco la Real Madrid pentru circa 80 milioane euro, a disputat 111 meciuri în tricoul madrilen, a marcat 36 de goluri şi a oferit 41 pase decisive.

''Suntem fericiţi că am reuşit să realizăm acest transfer. Angajarea lui James a fost marea dorinţă a antrenorului Carlo Ancelotti, după ce cei doi au colaborat cu succes la Real Madrid. James este un jucător polivalent, capabil de şuturi de la distanţă. Cu acest transfer am reuşit să ridicăm indiscutabil calitatea lotului nostru'', a declarat Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele clubului bavarez.

James, 25 ani, se va alătura imediat lotului lui Bayern Munchen şi va participa la turneul de pregătire din Singapore şi China.
www.agerpres.ro

×