x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transfer SURPRIZĂ pentru Latovlevici. Românul pleacă de la Galatasaray după șase luni

Transfer SURPRIZĂ pentru Latovlevici. Românul pleacă de la Galatasaray după șase luni

08 Ian 2018   •   08:48
Transfer SURPRIZĂ pentru Latovlevici. Românul pleacă de la Galatasaray după șase luni

Iasmin Latovlevici, a ajuns la un acord cu Sivasspor. Fost fundaș al Stelei este dorit la echipa turcă de antrenorul Samet Aybaba, susține Fotomac.

Sursa citată anunță că jucătorul și clubul de pe locul 8 din Superligă s-ar fi înțeles și că transferul este foarte aproape să se facă.

Latovlevici s-a operat de două ori în 4 luni: prima dată după fractura de piramidă nazală suferită în vară, când i-a fost afectat și maxilarul, înaintea transferului la Galatasaray, iar a doua oară pentru întinderea de ligament din luna noiembrie, când i-a fost afectat și meniscul, scrie Digisport.

Iasmin Latovlevici a revenit ca titular la Galatasaray, în meciul din Cupa Turciei cu Bucaspor (3-0), ultimul meci disputat de noua echipă a lui Fatih Terim în 2017. Fundaşul stânga român a fost integralist.

9 meciuri a disputat Latovlevici în toate competițiile acestui sezon. Fundașul de 31 de ani și-a trecut în cont și o pasă decisivă.

×
Subiecte în articol: iasmin latovlevici