x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transferul lui Ianis Hagi, aproape de finalizare. A fost activată opţiunea de cumpărare

Transferul lui Ianis Hagi, aproape de finalizare. A fost activată opţiunea de cumpărare

20 Mai 2020   •   10:05
Transferul lui Ianis Hagi, aproape de finalizare. A fost activată opţiunea de cumpărare
Sursa foto: Hepta

Ianis Hagi este ca şi transferat la Rangers, scriu jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport, care anunţă că gruparea din Roma, Lazio, a pierdut lupta pentru a obţine semnătura mijlocaşului român.

Scoţienii au activat opţiunea de cumpărare a lui Ianis, de la Genk, şi urmează să plătească 5 milioane de euro pe fostul căpitan al echipei Viitorul.

Potrivit gazzetta.it, pentru Lazio ar fi fost mai uşor să negocieze cu belgienii, decât cu Rangers, formaţie care va cere în jur de 10 milioane de euro pe decarul primei reprezentative. A doua clasată din Serie A s-ar fi orientat deja către un alt jucător. Este vorba despre ghanezul de 20 de ani Mohammed Kudus, care evoluează acum la gruparea din Danemarca Nordsjaelland.

Ianis Hagi a plecat de la Viitorul la Genk în vara anului 2019, iar în ianuarie 2020 a ajuns la Rangers, sub formă de împrumut. În tricoul scoţienilor a marcat de trei ori în 12 meciuri jucate.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: ianis hagi