x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tranzacție galactică: FC Barcelona oferă șapte jucători pentru Lautaro Martinez

Tranzacție galactică: FC Barcelona oferă șapte jucători pentru Lautaro Martinez

21 Mai 2020   •   22:30
Tranzacție galactică: FC Barcelona oferă șapte jucători pentru Lautaro Martinez
Sursa foto: Hepta

FC Barcelona vrea să ofere șapte jucători clubului Inter Milano în schimbul lui Lautaro Martinez. Presa din Spania notează că, în afară de Messi, Marc-Andre ter Stegen şi Frenkie de Jong, tot lotul Barcelonei este de vânzare.

Lautaro Martinez, care a marcat 16 goluri în 31 de meciuri în acest sezon la Inter, ar fi o investiţie pe termen lung. Gruparea blaugrana se gândeşte la un jucător pe care să-l poată folosi în locul uruguayanului Luis Suarez, în vârstă de 33 de ani.

Deşi presa din Spania îl dă ca şi transferat pe argentinian la Barcelona, Luis Suarez îl sfătuieşte pe Lautaro Martinez să rămână în Italia.

„Dacă aş fi în locul lui, nu aş schimba echipa. Să iei o decizie, dacă să pleci sau nu de la propriul club, este greu, însă dacă Messi l-a sunat atunci va fi mai uşor să se gândească la acest lucru. Cu toate acestea, vorbim despre un băiat care este încă foarte tânăr şi are tot timpul din lume să accepte mai multe provocări. Hai să fim sinceri, în Spania nu va avea aceeaşi strălucire ca cea pe care o are la Inter. Vreau să îi ofer un sfat: < Rămâi unde eşti >”, a spus Luis Suarez, pentru gazzetta.it.ămâi>

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fc barcelona