x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UEFA a deschis o anchetă în legătură cu cartonaşul galben primit de Sergio Ramos

UEFA a deschis o anchetă în legătură cu cartonaşul galben primit de Sergio Ramos

14 Feb 2019   •   23:00
UEFA a deschis o anchetă în legătură cu cartonaşul galben primit de Sergio Ramos

UEFA a deschis joi o "anchetă disciplinară" vizându-l pe Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, care este suspectat că a forţat primirea unui cartonaş galben în meciul de miercuri cu Ajax de la Amsterdam, lucru dezminţit de fotbalistul spaniol, scrie EFE.

Imediat după meciul câştigat cu 2-1 de Real, şiretul fundaş de 32 de ani a dat de înţeles că a forţat primirea cartonaşului galben, pentru a fi suspendat în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor şi a nu risca să lipsească în sferturile competiţiei.

"Adevărul e că, ţinând cont de rezultat, aş minţi dacă aş spune că asta nu mi-a trecut prin cap", le-a declarat ziariştilor Ramos, ce a luat cartonaş pentru o intrare dură în minutul 89, la puţin timp după al doilea gol al lui Real. "Nu e vorba de subestimarea adversarului, dar uneori trebuie să iei o decizie şi e ceea ce am făcut", a adăugat el, dând de înţeles că este preferabil să urmărească din tribune returul de pe Bernabeu decât să rişte să lipsească într-un probabil sfert de finală.

O oră mai târziu, Ramos a revenit pe contul său de Twitter asupra acestor afirmaţii ce i-ar putea aduce o sancţiune mai aspră: "Ţin să precizez că mă doare mai mult decât pe oricine altcineva, că n-am forţat obţinerea cartonaşului (...) În timpul meciului există multe senzaţii, tensiune, trebuie luată o decizie în câteva secunde."

Noile declaraţii ale lui Ramos nu par să fi convins UEFA. "O anchetă disciplinară a fost deschisă (...) în legătură cu declaraţiile făcute de jucătorul lui Real Madrid, Sergio Ramos", a indicat forul fotbalistic european într-un comunicat publicat joi seară.

Ramos ar putea primi o sancţiune mai aspră dacă UEFA estimează că el a forţat primirea cartonaşului galben. Fundaşul riscă să fie suspendat două meciuri sau pe o perioadă determinată.

Anul trecut, coechipierul său Dani Carvajal a fost suspendat un meci pentru că a luat intenţionat cartonaş galben într-un meci din grupele Ligii Campionilor.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: ramos real madrid galben