x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ultimele mesaje trimise familiei de către fotbalistul din premier League prăbuşit cu avionul. Prietena lui acuză MAFIA

Ultimele mesaje trimise familiei de către fotbalistul din premier League prăbuşit cu avionul. Prietena lui acuză MAFIA

23 Ian 2019   •   13:47
Ultimele mesaje trimise familiei de către fotbalistul din premier League prăbuşit cu avionul. Prietena lui acuză MAFIA

Autorităţile britanice au reluat căutările avionului prăbuşit, luni, în Canalul Mânecii, şi la bordul căruia se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, care semnase cu clubul de Premier League Cardiff City. Fotbalistul argentinian de 28 de ani era singur cu pilotul avionului, când aparatul a dispărut de pe radar în largul insulelor Alderney. Potrivit presei britanice, Sala a reuşit să trimită câteva mesaje audio familiei sale, pe WhatsApp în care spunea că este foarte speriat şi că avionul se dezintegrează. "Sunt într-un avion care se pare că se face bucăţi", a spus fotbalistul în unul dintre mesaje.

'Dacă nu mai aveţi veşti de la mine peste o oră şi jumătate, ar trebui trimis cineva să mă caute. Sunt foarte speriat', a mai spus Sala în alt mesaj.

Prietena fotbalistului a postat şi ea un mesaj pe Twitter în care spune că nu crede că dispariţia iubitului ei a fost doar un accident şi acuză Mafia din fotbal. 

'Vreau să mă trezesc şi să aflu că totul a fost o minciună. Vă rog să anchetaţi pentru că nu cred că este un accident. Nu suspendaţi căutările din cauza vremii, când aţi găsit doar câteva obiecte plutind pe apă', a scris modelul Berenice Schkair.

Autorităţile britanice susţin că nu cred că mai există supravieţuitori ai accidentului care a avut loc luni, mai ales că este greu de crezut că cineva ar putea rezistat mai mult de câteva ore în apa rece a Canalului Mânecii.  

 

×
Subiecte în articol: Emiliano Sala cardiff