x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un atacant din Premier League a fost arestat după ce s-a bătut cu un coechipier la antrenament

Un atacant din Premier League a fost arestat după ce s-a bătut cu un coechipier la antrenament

23 Ian 2019   •   17:33
Un atacant din Premier League a fost arestat după ce s-a bătut cu un coechipier la antrenament

Scene incredibile au avut loc pe terenul de antrenament al clubului englez de Premier League, Fulham. Atacantul francez al echipei din Londra, Aboubakar Kamara, a fost arestat de poliţişti după o altercaţie cu colegul său de echipă, sârbul Aleksandar Mitrovici. Presa engleză scrie că în incident au fost implicaţi şi membri ai staff-ului lui Fulham, care au încercat să aplaneze conflictul. 

Totul a început după ce Kamara, în vârstă de 20 de ani, a fost scos din lotul lui Fulham de către antrenorul Claudio Ranieri, din cauza atitudinii sale agresive. Francezul a sosit totuşi la terenul de antrenament cu intenţia de a lămuri relaţiile cu clubul, însă vizita s-a încheiat cu arestarea sa de către poliţişti. Un comuncat al poliţiei londoneze precizează că francezul Kamara a fost acuzat de rănirea altor persoane şi a fost transportat la o secţie de poliţie pentru a fi anchetat. Clubul Fulham şi-a exprimat regretul cu privire la acest incident şi a anunţat că Aboubakar Kamara a fost interzis de la toate acţiunile echipei de fotbal. 

 

×
Subiecte în articol: Aboubakar Kamara Fulham premier league