x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un fost campion mondial despre Adrian Mutu: "La Cesena îşi poate relansa cariera. Va fi un idol!"

Un fost campion mondial despre Adrian Mutu: "La Cesena îşi poate relansa cariera. Va fi un idol!"

28 Iun 2011   •   08:32
Un fost campion mondial despre Adrian Mutu: "La Cesena îşi poate relansa cariera. Va fi un idol!"

Fostul fotbalist italian Giancarlo Antognoni, campion mondial in 1982, prezent la Iasi cu ocazia primirii Trofeului "Maestrelli", a declarat luni seara, intr-o conferinta de presa, ca Adrian Mutu isi poate relansa cariera la Cesena.

"Ca fost jucator al Fiorentinei, va dati seama ca il stiu pe Adrian Mutu. Ma bucur ca a ales sa plece la Cesena deoarece acolo isi poate relansa cariera. La Cesena, Mutu va fi privit ca un idol si va avea o atmosfera care nu se gaseste la echipele care trag la titlu. Cesena poate fi pentru Mutu o ultima trambulina catre fotbalul mare", a spus Antognoni.

Fostul fotbalist italian a precizat ca fotbalul romanesc nu mai este la nivelul "Generatiei de Aur": 'Urmaresc fotbalul romanesc si, cu parere de rau, am constatat ca nu mai este la nivelul «Generatiei de Aur». In schimb, sunt cativa tineri foarte buni, de viitor, care pot duce fotbalul romanesc din nou acolo sus".

Giancarlo Antognoni a primit, luni, Trofeul Maestrelli, o distinctie care se ofera celor mai buni jucatori din intreaga lume, in timp ce artistul italian Umberto Tozzi, fondator al echipei nationale de fotbal a cantaretilor din Italia a primit o placheta pentru sprijinul acordat fotbalului.

La eveniment au mai fost prezenti Enzo Banti, fondatorul si promotorul "Maestrelli" si Enzo Bucchioni, director al "QS -Quotidiano Sportivo" si vicedirector al "Quotidiano Nazionale", unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Italia.

×