x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Unul din pustii de la FCSB, inclus de UEFA pe lista celor mai promiţători 50 de tineri jucători ce evoluează în Europa

Unul din pustii de la FCSB, inclus de UEFA pe lista celor mai promiţători 50 de tineri jucători ce evoluează în Europa

06 Ian 2018   •   08:31
Unul din pustii de la FCSB, inclus de UEFA pe lista celor mai promiţători 50 de tineri jucători ce evoluează în Europa

Dennis Man, mijlocaşul român al echipei FCSB, a fost inclus de UEFA pe lista celor mai promiţători 50 de tineri jucători care evoluează în Europa.

Sub titlul "50 pentru viitor", site-ul UEFA trece în revistă tinerii fotbalişti care s-ar putea impune în anul 2018. Printre aceştia este şi Dennis Man, un mijlocaş ofensiv născut pe 26 august 1998.

Unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de pe lista alcătuită de UEFA este sârbul Sergej Milinkovic-Savic, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani al lui Lazio, adversara FCSB în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Printre cele mai cunoscute nume de pe listă sunt francezul Dayot Upamecano (RB Leipzig), italianul Federico Chiesa (Fiorentina), mexicanul Hirving Lozano (PSV Eindhoven), jamaicanul Leon Bailey (Bayer Leverkusen) sau olandezii Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt şi Justin Kluivert, toţi trei legitimaţi la Ajax Amsterdam, unde sunt colegi cu brazilianul David Neres, şi el pe această listă.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: dennis man