x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Van der Sar, înainte de retragere: "Ar fi magnific să câştigăm Liga".

Van der Sar, înainte de retragere: "Ar fi magnific să câştigăm Liga".

25 Mai 2011   •   15:14

Portarul echipei Manchester United, Edwin van der Sar (40 de ani), care va juca sambata ultimul sau meci, in finala Ligii Campionilor cu FC Barcelona, a declarat ca este mandru sa isi incheie cariera cu un astfel de meci.

"Nu sunt trist ca se termina. Multi vor sa incerce sa devina fotbalisti profesionisti. Putin reusesc si, cand atingi acest nivel si te mentii in top atat de mult iar totul se incheie cu o finala ca asta, este magnific. Suntem tensionati pentru ca vom juca o finala si trebuie sa existe anumite tensiune pentru a disputa acest meci. Cand esti prea linistit, nu esti capabil sa reactionezi asa cum ti-ai dori. Va fi mai mult decat un meci obisnuit. Si trebuie sa ne asiguram ca-l vom castiga", a spus Van de Sar.

Intrebat cum compara aceasta finala cu prima lui finala de Liga Campionilor, din 1995, cu Ajax Amsterdam, Van de Sar a raspuns: "Sincer sa fiu, se poate spune ca totul s-a intamplat in alta viata. Lucrez in prezent la biografia mea, in Olanda. Vorbesc de anumite lucruri, vad fotografii si spun: «Wow, sincer, era in alta viata». Fara telefoane mobile, fara Internet. A fost un drum lung, dar mi-a placut".

Edwin van der Sar isi va da examenul pentru licenta de antrenor si spune ca probabil va reveni in Olanda. "Poate ma voi ocupa de afaceri, voi petrece mai mult timp cu familia, imi voi vedea fiul jucand".

×