x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Van Gaal: "Nu am pierdut niciodată cu o echipă românească, dar tradiţia nu e decisivă"

Van Gaal: "Nu am pierdut niciodată cu o echipă românească, dar tradiţia nu e decisivă"

02 Noi 2010   •   00:00
Van Gaal: "Nu am pierdut niciodată cu o echipă românească, dar tradiţia nu e decisivă"
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul lui Bayern Munchen, olandezul Louis van Gaal, a declarat în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu CFR Cluj că tradiţia este de partea echipei sale în faţa grupărilor româneşti, dar statistica nu va ajuta să se impună în partida de mâine seară.

"Sunt foarte mândru că în ciuda accidentărilor, echipa are rezultate. Ştiu că nici Clujul nu e în mare formă, având în vedere schimbările de antrenori. Pornesc cu mare încredere în echipă şi în jucători. Sunt la fel de optimist ca şi jucătorii mei care au spus că sunt siguri că vor câştiga. De la mine s-au molipsit de optimism", a spus Van Gaal.

"Cum îl vom opri pe Traore? Simplu, avem doi apărători centrali foarte buni: Van Buyten şi Demichelis. Ştiu că nu am pierdut niciodată în faţa echipelor româneşti. În fotbal tradiţia e importantă întodeaună, dar niciodată decisivă", a mai declarat tehnicianul olandez.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor