x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victorie pentru Bayern înaintea meciului cu CFR Cluj

Victorie pentru Bayern înaintea meciului cu CFR Cluj

31 Oct 2010   •   00:00
Victorie pentru Bayern înaintea meciului cu CFR Cluj
Sursa foto: /Reuters

Formaţia Bayern Munchen a câştigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, meciul cu SC Freiburg, în etapa a X-a a campionatului Germaniei, ultimul înaintea întâlnirii cu echipa CFR Cluj, în grupa E a Ligii Campionilor. Pentru Bayern au marcat Demichelis 39, Gomez 61, Timoşciuk 73 şi Kroos 80, în timp ce pentru SC Freiburg au înscris Reisinger 64 şi Braafheid 87 (autogol).

Echipa antrenată de Louis van Gaal a evoluat în următoarea formulă: Butt - Lahm, Timoşciuk, Demichelis, Pranjic - Ottl, Schweinsteiger - Hamit Altintop (46 Van Buyten), Kroos, T. Müller (76 Braafheid) - Gomez.

La SC Freiburg, românul Maximilian Nicu a fost titular, fiind înlocuit în minutul 62, cu Reisinger.

Bayern a trecut, cu scorul de 3-2, de CFR Cluj, la 19 octombrie, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor, cele două formaţii urmând să se întâlnească din nou, miercuri, 3 noiembrie, la Cluj-Napoca.

Și celelalte două echipe din Grupa E au obținut victorii în această etapă. AS Roma a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Lecce, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a campionatului Italiei. Golurile au fost marcate de Burdisso 62 şi Vucinici 76. În minutul 77, Totti (AS Roma) şi Olivera (Lecce) au fost eliminaţi.

De asemenea, FC Basel a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formaţia AC Bellinzona, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a campionatului Elveţiei. Pentru Basel au marcat Chipperfield 30, 54 şi Almerares 41, în timp ce pentru Bellinzona a înscris F. Feltscher 61.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor