x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Video: A înnebunit Pepe! Vezi ce picior în cap i-a dat lui Cissokho şi a scăpat nesancţionat!

Video: A înnebunit Pepe! Vezi ce picior în cap i-a dat lui Cissokho şi a scăpat nesancţionat!

17 Mar 2011   •   12:09
Video: A înnebunit Pepe! Vezi ce picior în cap i-a dat lui Cissokho şi a scăpat nesancţionat!

Real Madrid s-a calificat în stil de mare campioană în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a eliminat-o pe Lyon. Performanţa "galacticilor" a fost umbrită însă de un gest de-a dreptul nebunesc al fundaşului portughez Pepe, care a avut o intrare criminală asupra lui Aly Cissokho, lovindu-l pe senegalez cu piciorul peste faţă!

Deşi arbitrul era foarte aproape de faţă, Pepe a scăpat fără cartonaş roşu care se impunea în această fază, mai ales că el mai avea un "galben" din prima repriză. Portughezul ar fi trebuit demult eliminat după ce, pe parcursul jocului, a mai comis două gesturi nesportive la adresa lui Lisandro Lopez, pe care l-a lovit cu genunchiul în cap şi apoi i-a aplicat o talpă în burtă!

Pepe nu este la prima nebunie de acest gen. Anul trecut, într-un meci de campionat cu Getafe disputat tot pe "Santiago Bernabeu", el l-a faultat în careu pe Francisco Casquero după care l-a lovit de două ori cu piciorul în spate când adversarul său era la pământ! Ca să fie tacâmul complet, Pepe i-a aplicat o directă de dreapta unui alt jucător de la Getafe care încerca să-l calmeze!

Vezi mai jos cele două gesturi murdare ale lui Pepe



×