x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international VIDEO ȘOCANT: Arbitrul scoate PISTOLUL în mijlocul partidei de fotbal

VIDEO ȘOCANT: Arbitrul scoate PISTOLUL în mijlocul partidei de fotbal

01 Oct 2015   •   15:58
VIDEO ȘOCANT: Arbitrul scoate PISTOLUL în mijlocul partidei de fotbal

Arbitrul Gabriel Murta a șocat întreaga lume sâmbătă, 26 septembrie, când a scos pistolul în timpul unei partide de fotbal din liga statului brazilian Minas Gerais.

Conform purtătorului de cuvânt al Federației de Fotbal din Minas Gerais, bărbatul va fi supus unei evaluări psihologice, dar nu va fi sancționat.

Murta, 27 de ani, nu este doar arbitru, ci și agent de poliție în statul respectiv și are dreptul constituțional de port și folosire a armelor, în situația în care se simte amenințat. Potrivit explicației oficialului, atitudinea jucătorilor din teren a fost una deranjantă și amenințătoare.

Totuși, dat fiind faptul că imaginile cu arbitrul cu arma în mână circulă pe toate rețelele de socializare, șeful Comisiei de Arbitraj din regiunea respectivă a solicitat consultul psihologic.

Incidentul s-a petrecut în Brumadinho, unul din orașele situat în apropierea zonei metropolitane Belo Horizonte, în timpul partidei dintre Brumadinho și Amantes da Bola, din Liga Amatorilor din Minas Gerais. Potrivit www.negocios.com, arbitrul a fost agresat de unul din jucătorii de rezervă de la Amantes da Bola, care a intrat pe teren pentru a cere eliminarea unui fotbalist de la echipa adversă.

Confuz, arbitrul a plecat spre vestiar și s-a întors pe teren cu pistolul în mână. Bineînțeles a fost blocat de mai multe persoane, iar agresorul s-a retras.
 

Arbitrul scoate pistolul în timpul meciului

×
Subiecte în articol: arbitru