x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international VIRAL PE NET. Ce scoate portarul SERGIO ROMERO din pantaloni în timpul penalty-urilor din semifinala Argentina - Olanda (VIDEO)

VIRAL PE NET. Ce scoate portarul SERGIO ROMERO din pantaloni în timpul penalty-urilor din semifinala Argentina - Olanda (VIDEO)

12 Iul 2014   •   10:20
VIRAL PE NET. Ce scoate portarul SERGIO ROMERO din pantaloni în timpul penalty-urilor din semifinala Argentina - Olanda (VIDEO)

Camerele video au surprins un moment mai puțin obișnuit în timpul unui campionat mondial de fotbal, iar personajul principal este portarul argentinian Sergio Romero.

În timpul loviturilor de departajare, din semifinala Argentina - Olanda de la Cupa Mondială, portarul sud-american este filmat când scoate un bilețel din pantaloni. Cel  mai probabil, pe bucata de hârtie era scris modul în care bat olandezii loviturile de la 11 metri. Romero a reuşit să pareze atât prima lovitură de la punctul cu var a batavilor, executată de Vlaar, cât şi pe cea de-a patra, pe care a încercat să o transforme Sneijder.

Ulterior, Sergio Romero a declarat că a avut încredere în el și că loviturile de departajare reprezintă o chestiune de noroc.

“Ne bucuăm de acest moment, iar de mâine vom munci pentru finală. Simt o imensă fericire, sunt foarte bucuros. Adevărul este că loviturile de departajare reprezintă o chestiune de noroc. Am avut încredere în mine şi, din fericire, totul a ieşit perfect”, a spus Romero.

Videoclipul în care lui Romero i-a fost deconspirat secretul a fost postat pe YouTube și a strâns peste 6,6 milioane de vizualizări.

Reprezentativa Argentinei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, miercuri, la Sao Paulo, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, selecţionata Olandei, în semifinalele competiţiei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a celor două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 0-0.

La loviturile de departajare pentru Argentina au transformat Messi, Garay, Aguero şi Maxi Rodriguez. Pentru Olanda au înscris Robben şi Kuyt, în timp ce Vlaar şi Sneijer au ratat.

În finala Cupei Mondiale, Argentina va întâlni Germania, iar Olanda va juca pentru locul trei în compania Braziliei.

×