x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Xavi a confirmat că a primit şi declinat oferta de a antrena FC Barcelona

Xavi a confirmat că a primit şi declinat oferta de a antrena FC Barcelona

16 Ian 2020   •   21:55
Xavi a confirmat că a primit şi declinat oferta de a antrena FC Barcelona

Fostul căpitan al echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a confirmat joi că a primit şi a refuzat o ofertă de a antrena gruparea blaugrana, spunând că este încă ''prea devreme'' pentru el.

''Am primit o ofertă de la FC Barcelona, în prezenţa lui Eric Abidal, directorul sportiv al clubului, dar nu am acceptat-o. Este prea devreme pentru mine să antrenez formaţia catalană. Dar să pregătesc la un moment dat această echipă rămâne visul meu'', a declarat Xavi, care în prezent se află pe banca tehnică a celor de la Al-Sadd (Qatar).

Xavi (39 ani), campion mondial şi dublu campion european cu naţionala de fotbal a Spaniei, a jucat cea mai mare parte a carierei la formaţia catalană, îmbrăcând de 822 de ori tricoul roş-albastru.

Preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, declara miercuri că Xavi Hernandez va fi într-o zi antrenorul formaţiei catalane. ''Xavi va fi într-o zi antrenorul Barcelonei, fără nicio îndoială. Are competenţa necesară pentru acest post, înţelege fotbalul nostru, are o dorinţă imensă'', a spus Bartomeu.

Banca tehnică a catalanilor a fost preluată de Quique Setien, care l-a înlocuit pe Ernesto Valverde.

FC Barcelona este lider în La Liga, după 19 etape, cu 40 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul secund, Real Madrid.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: xavi fc barcelona