x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Zidane, înlocuitorul lui Benitez pe banca Realului?

Zidane, înlocuitorul lui Benitez pe banca Realului?

16 Dec 2015   •   16:55
Zidane, înlocuitorul lui Benitez pe banca Realului?

Parcursul dezastruos al galacticilor, care a culminat cu înfrângerea în fața Villarealului (0-1), a dat naștere zvonului că Rafa Benitez va fi demis.

Marca, As, dar și prestigiosul cotidian L'Equipe atrag atenția asupra faptului că zilele spaniolului pe banca Realului sunt numărate.

În ciuda faptului că Perez susține că Benitez va antrena și în retur, anumite surse spun că oficialii madrileni au găsit deja un înlocuitor: nimeni altul decât legendarul fost jucător Zinedine Zidane.

„Rafael Benitez a pierdut încrederea conducerii (...). Zidane pe banca Realului este un vis vechi al lui Florentino Perez, care s-ar putea transforma într-o necesitate pentru președinte”, scrie L'Equipe.

Apropiații marelui fost fotbalist susțin că acesta ar prefera să aștepte, pentru că nu îl încântă ideea de a lua echipa la jumătatea sezonului. Potrivit as.com, francezul este de părere că un asemenea proiect ar trebui început în iulie.

Totuși, nu ar zice niciodată „nu” propunerii, pentru că este foarte atașat de Real, club la care este angajat și în prezent, ocupând funcția de antrenor al echipei secunde.

În plus, este conștient de avantajul major pe care îl are: relația extraordinară cu toți jucătorii, care l-au ascultat și respectat în perioada în care a fost secundul lui Carlo Ancelotti.
 

×