x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international La ce echipe ar fi putut juca Zlatan Ibrahimovic, dacă nu semna cu Manchester United

La ce echipe ar fi putut juca Zlatan Ibrahimovic, dacă nu semna cu Manchester United

06 Sep 2016   •   11:39
La ce echipe ar fi putut juca Zlatan Ibrahimovic, dacă nu semna cu Manchester United
Sursa foto: pixabay.com

Starul suedez Zlatan Ibrahimovic ar fi putut juca la Arsenal Londra sau Manchester City, însă doar numirea lui Jose Mourinho în postul de antrenor al lui Manchester United l-a făcut să accepte provocarea de a evolua în fotbalul englez. 

După Suedia, Olanda, Italia, Spania şi Franţa, Ibrahimovic a aşteptat până la 34 de ani pentru a face pasul către Premier League, cel mai puternic campionat din Europa. Înainte de a semna cu Manchester United, suedezul a mai avut contacte cu fotbalul englez în tinereţe, când a fost testat de Arsenal Londra, oferindu-i-se ulterior o altă oportunitate, la rivala Manchester City. 

"Am fost aproape de a juca în Premier League în două ocazii: prima oară cu Arsenal şi apoi cu Manchester City, însă acest lucru nu s-a întâmplat", a declarat Ibrahimovic pentru Sky Sports. 

Numirea portughezului Jose Mourinho, fostul său antrenor de la Inter Milano, la conducerea tehnică a lui Manchester United, a fost argumentul decisiv care l-a convins să vină la gruparea de pe Old Trafford, adaugă Agerpres. Citat"Mourinho este un geniu, un creier, ştie ceea ce trebuie să facă pentru a câştiga. Am învăţat multe alături de el, la Inter. Cine nu vrea să-l aibă pe Mourinho ca antrenor?", a adăugat suedezul, care a sosit la United în această vară, după ce a cucerit patru titluri consecutive de campion al Franţei cu Paris Saint-Germain. 
 

×