x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Polonia, din preliminariile CM 2018

Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Polonia, din preliminariile CM 2018

09 Iun 2017   •   14:40
Fotbal: Lotul României pentru meciul cu Polonia, din preliminariile CM 2018
Sursa foto: commons.wikimedia.org

Germanul Christoph Daum, selecţionerul naţionalei de fotbal a României, abordează meciul decisiv cu Polonia, din preliminariile Cupei Mondiale 2018, cu un lot de 24 de jucători, dintre care patru sunt debutanţi. 

Pe lângă Fl. Niţă, Cr. Ganea, Hanca şi Băluţă, alţi opt jucători au maximum cinci partide jucate sub tricolor. 

Daum, care nu i-a convocat pe atacantul Claudiu Keşeru şi pe mijlocaşul Alexandru Maxim, i-a pierdut pe fundaşul Dragoş Grigore şi pe atacantul Denis Alibec, ambii accidentaţi. 

Din lotul de 24 de fotbalişti, 10 provin din Liga I (FC Viitorul - 3, FCSB - 2, CSU Craiova - 2, Astra - 2, Dinamo - 1), iar restul joacă în străinătate.

Bogdan Stancu este jucătorul cu cele mai multe selecţii, 48, el fiind şi golgheterul lotului, cu 12 goluri. Cristi Săpunaru este cel mai vârstnic fotbalist (33 ani), iar Andrei Ivan cel mai tânăr (20 ani). 

Chiricheş este coleg la Napoli cu mijlocaşul Piotr Zielinski şi cu atacantul Arkadiusz Milik, Stanciu şi Chipciu joacă la Anderlecht împreună cu atacantul Lukasz Teodorczyk, în timp ce Marcin Kaminski este coechipier cu Maxim la Stuttgart. 

Partida dintre Polonia şi România va avea loc sâmbătă, pe Stadionul Narodowy din Varşovia, de la ora 21,45 (ora României). 

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: romania lot Polonia