x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal, nu scandal

Fotbal, nu scandal

de Mihai Igirosanu    |    30 Iul 2008   •   00:00
Fotbal, nu scandal

STEAUA  ●  Debuteaza in Liga 1 la Vaslui, in direct pe Antena 1, la ora 20:30
Echipa din Ghencea va debuta astazi in Liga 1, la Vaslui, intr-un meci care i-a provocat in ultimii ani adevarate crize de nervi patronului moldovenilor, Adrian Porumboiu.



STEAUA  ●  Debutează în Liga 1 la Vaslui, în direct pe Antena 1, la ora 20:30
Echipa din Ghencea va debuta astăzi în Liga 1, la Vaslui, într-un meci care i-a provocat în ultimii ani adevărate crize de nervi patronului moldovenilor, Adrian Porumboiu.

Antrenorul Marius Lăcătuş a decis să nu includă patru jucători în lotul pentru prima partidă a sezonului intern, portarul Cornel Cernea, fundaşul Ionuţ Rada, mijlocaşii Florin Lovin şi Mihăiţă Pleşan. Ultimul s-a accidentat în amicalul cu AS Roma, de sîmbătă, iar tehnicianul a decis să-l menajeze. "Dacă Steaua ne bate din nou şi observ iar ceva necurat, dau foc stadionului", spunea luni finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu. Ieri, acesta şi-a mai ponderat discursul: "Dacă meciul de miercuri se va disputa numai pe teren, îmi voi recăpăta respectul pentru Steaua, care este cel mai galonat club al României".

AMBIŢIE. În schimb, fundaşul polonez Pawel Golanski, care a acuzat şi el probleme medicale după meciul cu vicecampioana Italiei, avînd o tăietură la gleznă, a făcut deplasarea în Moldova şi va fi apt de joc. Antrenorul Marius Lăcătuş va începe cu: Zapata – Golanski, Ghionea, Rădoi, P. Marin – Szekely, Tiago Gomes, Nicoliţă – Arthuro, Dayro Moreno. "Mergem la Vaslui să cîştigăm. Se fac foarte multe speculaţii, dar e bine să lăsăm ca meciul să se dispute şi apoi să vorbim", a declarat fundaşul stînga Petre Marin. Meciul va fi condus de o brigadă formată din Ovidiu Haţegan – Ionel Popa, Octavian Şovre.

Toja este al Stelei

În urma negocierilor purtate marţi seară între Steaua, FC Dallas şi liga de fotbal nord-americană, mijlocaşul columbian Juan Carlos Toja Vega a devenit jucătorul echipei din Ghencea. Jucătorul în vîrstă de 23 de ani va sosi în Bucureşti pînă la finele acestei săptămîni, împreună cu impresarul său, Claudio Mossio, pentru a pune la punct detaliile financiare şi a semna contractul cu Steaua. Toja, care în doi ani a jucat în 48 de meciuri şi a marcat opt goluri pentru FC Dallas, ar putea fi folosit chiar în meciul cu FC Braşov, de duminică, din Ghencea, fiind foarte bine pus la punct cu pregătirea fizică. "Transferul se va perfecta în orele următoare", a confirmat Claudio Mossio. Între timp, mutarea columbianului la Steaua a fost deja confirmată de site-ul soccerassociation.com, care l-a anunţat pe Toja în lotul vicecampioanei.

×
Subiecte în articol: sport