x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fraţii Becali despre Sabău şi Sepsi: "Nu au caracter"

Fraţii Becali despre Sabău şi Sepsi: "Nu au caracter"

25 Iun 2009   •   00:00

După ce Ioan Ovidiu Sabău a refuzat să mai preia Dinamo Bucureşti din cauza declaraţiilor făcute de Giovani Becali, acesta din urmă a recunoscut la GSpTV că i-a pus beţe în roate antrenorului de la Gloria Bistriţa.



Becali a spus că războiul dintre el şi Sabău a pornit din cauza lui Sepsi şi nu crede că "Moţul" ar fi făcut treabă la Dinamo. "Eu l-am vrut pe Sabău antrenor când eram preşedinte la Dinamo, dar a refuzat. Atunci nu ştia nimeni ce poate, dar acum ştim cu toţii ce a făcut în 4 ani. Sabău nu a făcut mai multe decât Bonetti ca antrenor. Eu am fost în război cu el din cauza lui Sepsi, dar dacă avea caracter, semna cu Dinamo. Am câştigat războiul psihologic cu el, nu a mai semnat cu Dinamo. Când am spus că jucătorii nu-l vor, a fost fals, dar strategia mea a funcţionat", a spus Giovani Becali, menţionând că Dinamo va avea de câştigat prin venirea lui Bonetti.

De partea cealaltă, Victor Becali i-a răspuns prin intermediul ProSport lui Laszlo Sepsi, care a declarat că impresarul a negociat împotriva lui cu Benfica. "El voia să-l transfere pe Pulhac, dar portughezii m-au remarcat pe mine. După ce transferul lui Pulhac a căzut, cei de la Benfica m-au căutat şi mi-au spus să vin singur la negocieri", a spus Sepsi, iar replica a venit imediat: "Sepsi are legătură cu caracterul aşa cum am eu cu navele spaţiale. Cei de la Benfica au vrut doar să-l împrumute un sezon, eu le-am zis că e bine să mai aştepte, să nu se arunce cu capul înainte. Ulterior, am aflat că le-a spus portughezilor că nu mai are nicio treabă cu mine şi s-au dus şi au negociat".

antena3.ro

×
Subiecte în articol: sport sepsi