x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ghionea, în locul lui Goian

Ghionea, în locul lui Goian

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    15 Iun 2008   •   00:00
Ghionea, în locul lui Goian

ROMÂNIA – OLANDA ● Piţurcă a găsit soluţia pentru defensivă
Suspendat pentru meciul cu Olanda din cauza cumului de cartonaşe galbene, Dorin Goian va fi înlocuit de colegul său de la Steaua, Sorin Ghionea.



ROMÂNIA – OLANDA ● Piţurcă a găsit soluţia pentru defensivă
Suspendat pentru meciul cu Olanda din cauza cumului de cartonaşe galbene, Dorin Goian va fi înlocuit de colegul său de la Steaua, Sorin Ghionea.

România este urmărită de ghinioane la Euro 2008. Am avut neşansa să picăm în "grupa morţii”, dar tricolorii au avut grijă să demonstreze că nu sînt deloc un outsider.

SCHIMBĂRILE. Primul ghinionist de la turneul final a fost Ciprian Marica. El s-a accidentat la un antrenament desfăşurat înaintea jocului cu Italia, astfel că Piţurcă a fost nevoit să-l titularizeze tot pe Daniel Niculae. Atacantul lui Auxerre nu s-a descurcat deloc rău, achitîndu-se cu bine de sarcinile trasate de selecţioner. Pentru ultima partidă sînt şanse mari ca el să fie înlocuit cu Ciprian Marica. Jucătorul lui VfB Stuttgart nu a evoluat nici un minut pînă acum la Euro 2008 şi este nerăbdător să joace împotriva Olandei. De altfel, Marica a lucrat suplimentar la antrenamentul de ieri, pentru a fi în cea mai bună formă la meciul de marţi seară. De acelaşi tratament a beneficiat şi fundaşul Sorin Ghionea. Stelistul va fi titularizat cu siguranţă în linia defensivă, Piţi considerînd că aceasta este cea mai bună soluţie pentru înlocuirea suspendatului Dorin Goian. La mijloc, în condiţiile în care Mirel Rădoi a încheiat Euro 2008 din cauza accidentării din meciul cu Italia, vor fi titularizaţi Codre, Chivu şi Cociş.

FOC DE PAIE. La antrenamentul de ieri, fundaşul Cosmin Contra s-a pregătit separat. El a început cu o alergare uşoară alături de Gabriel Tamaş şi masorul Victor Hexan. Jucătorul lui Getafe şi-a masat genunchiul cu o pungă de gheaţă, dar problemele sale de sănătate nu-i pun în pericol prezenţa în partida cu Olanda. Titularii din meciul cu Italia au efectuat doar o recuperare de 30 de minute, fără a participa la jocul cu mingea, în timp ce rezervele au făcut antrenament normal. Apoi, jucătorii titulari cu Italia s-au îndreptat spre cei aproximativ 200 de suporteri din tribune, unde au dat autografe, la fel ca şi selecţionerul Victor Piţurcă. Jucătorii le-au oferit suporterilor tricourile de antrenament.

×
Subiecte în articol: sport