x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gică Popescu: În timp ce Mircea Sandu va primi votul fotbalului românesc eu voi juca un meci caritabil!

Gică Popescu: În timp ce Mircea Sandu va primi votul fotbalului românesc eu voi juca un meci caritabil!

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Ian 2010   •   00:00
Gică Popescu: În timp ce Mircea Sandu va primi votul fotbalului românesc eu voi juca un meci caritabil!

Imediat după ce a anunţat că nu se va constitui într-un candidat pentru "Naşul" Mircea Sandu la alegerile pentru şefia FRF, fostul mare internaţional român a dezvăluit că în acea zi va participa la o acţiune caribailă. "Baciul" le va fi partener lui Hagi, Zidane şi Ronaldo.



În cadrul conferinţei de presă organizată astăzi, fostul căpitan al FC Barcelona a declarat că va participa la un meci caritabil care se va disputa, sub egida ONU,  între o selecţionată mondială şi Benfica Lisabona. Gică Popescu a mai spus astăzi că refuză să participe la aceste alegeri "în semn de protest faţă de tot ceea ce se petrece în fotbalul românesc". De asemenea, fostul internaţional şi-a argumentat decizia şi prin faptul că data alegerilor a fost devansată pentru 25 ianuarie.

Motivaţia refuzului de a încerca să devină preşedintele FRF:

"Eu vreau să cîştig pe proiecte, pe programe, nu pe negocieri subterane! Acum nu pot candida! Nu aşa! Nu fără proiecte!"


"Mă voi dedica Academiei, Gică Hagi mi-a ridicat mingea la fileu cu Academia lui. Îmi place această competiţie între mine şi el".


"În aceste condiţii vă anunţ protestul meu prin neprezentarea mea la alegerile de pe 25 ianuarie!"

×
Subiecte în articol: sport