x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: "Am să-i garantez lui Rădoi că-i voi face o echipă aşa cum îi place lui"

Gigi Becali: "Am să-i garantez lui Rădoi că-i voi face o echipă aşa cum îi place lui"

05 Mai 2008   •   00:00

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, duminică seară, la Sport.ro, după derbiul pierdut cu Dinamo, scor 1-2, că Mirel Rădoi nu va pleca de la Steaua şi a precizat că îi va garanta căpitanului stelist că îi va face o echipă aşa cum îi place lui.



Finanţatorul Gigi Becali a declarat, duminică seară, la Sport.ro, după derbiul pierdut cu Dinamo, scor 1-2, că Mirel Rădoi nu va pleca de la Steaua şi a precizat că îi va garanta căpitanului stelist că îi va face o echipă aşa cum îi place lui.

"Un meci care noi am avut 2-3 jucători morţi, a fost timpul prost. A fost un joc echilibrat din punct de vedere valoric. Ghinionul a fost de partea noastră. A doua repriză s-a jucat fotbal, în prima nu s-a jucat nimic. Starea terenului a afectat Steaua, jucători ca Mendoza, Dică, Neaga. Au dat cât au putut, au dat tot, dar cât au putut ei. Atâta au putut să dea. Noi nu avem o echipă de mare valoare. ştiu lucrurl ăsta şi ştiu şi ce trebuie să fac. Ştiu măsurile pe care trebuie să le iau. Noi vom fi în Liga Campionilor. Mirel Rădoi va rămâne la Steaua. Am să-i garantez că-i voi face o echipă aşa cum îi place lui. Trebuie să înţeleagă că ei atât au putut să dea. Am să iau în vară vreo 2-3 jucători, ca să-i placă lui Mirel. O echipă care are nevoie de un egal şi nu poate să-l facă în ultimul meci, nu este o echipă valoroasă", a spus Becali.

Oficialul stelist a precizat că Universitatea Cluj o să aibă "motivaţie mare" la meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii I. "U.Cluj trebuie să facă baremul. Au o motivaţie. O să aibă ei motivaţie, o să aibă motivaţie mare. Ca să moară frumos, dacă ar face un egal sau ar bate, s-ar duce direct în Rai. În zerouri, înseamnă mult de tot, fericire mare. Ar însemna să rezolve problema vieţii lor. S-ar transforma în sute de mii de îngeraşi", a afirmat Becali.

Becali a subliniat că din vară va face schimbări la Steaua şi a apreciat arbitrajul lui Alexandru Tudor. "După meciul cu CFR am spus că Mendoza e cel mai reuşit transfer, acum spun că Dayro Moreno este cel mai reuşit. Vor fi schimbări la vară, mutări, se va muta mobila, se va face zugrăveală. Steaua trebuie să bată cu eliminări? Când a greşit în favoarea noastră, ne-a plăcut. Nu trebuie să câştigăm numai cu arbitri", a afirmat Becali, care încă este încrezător în şansele Stelei la titlu, declarând că Dumnezeu nu l-a părăsit.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: sport becali echipa