x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali il acuza pe Viorel Paunescu

Gigi Becali il acuza pe Viorel Paunescu

21 Sep 2004   •   00:00

La finele partidei Steaua - Farul, 3-1, de duminica seara, patronul stelist Gigi Becali l-a acuzat de complot pe fostul conducator al echipei din Ghencea, Viorel Paunescu, spunand ca acesta urmareste sa treaca echipa la Armata.

FLORIN GONGU

Dupa meciul care a contat pentru etapa a saptea, Becali a fost foarte transant: "De cateva zile, se tot intalneste cu Vadim Tudor si comploteaza ca sa puna mana pe echipa mea. Au venit niste ofiteri la meci care s-ar fi bucurat sa pierdem, in speranta ca vor trece Steaua la Armata".

ZIARE. Supozitia a aparut o data cu aparitia, in publicatiile lui Vadim, a informatiei conform careia "Escrocul Gigi Becali va fi dat afara de la clubul Steaua, conform unor surse din interiorul MApN". Mai mult, se precizeaza ca "acesti oameni de onoare nu pot uita ca numele echipei Steaua este asociat, in mintea romanilor din tara si din strainatate, cu numele Armatei Romane".

REPLICI. In cursul zilei de ieri, Gigi Becali a acceptat sa detalieze dedesubturile presupusului complot, atacandu-i violent pe Viorel Paunescu si pe Vadim Tudor. Viorel Paunescu, fostul presedinte al Stelei, a ramas surprins de reactia lui Gigi Becali. El spune ca va continua sa vina la meciurile Stelei, indiferent cine va conduce clubul, anuntand ca il va contacta pe patronul Stelei pentru a clarifica situatia creata in prezent.

"Nu au nici o sansa"

  • Jurnalul National: Domnule Becali, pierdeti Steaua?

    Gigi Becali: Fugi, domn’e, de aici! Vadim si cu Paunescu, cu nostalgiile lor, tot incearca sa se bage. Ei pun ceva la cale, dar degeaba pun.

  • Fiti mai concret!

    Vadim a zis de mine ca am furat Steaua si ca dau donatii la jucatori. Da, e adevarat! Dau donatii la jucatori, dar imi platesc taxele la stat. Apoi, ca am bagat eu fosta asociatie in faliment. Pai, eu am bagat-o?! Eu nu am luat nici activul, nici pasivul. Am luat doar jucatorii, pe care i-am platit. In faliment au bagat-o presedintii care au vandut si si-au luat spagi. Adica sa fi platit eu datoriile lui Otelea si lui Paunescu? Steaua m-a costat 60 de milioane de dolari!

  • Ce veti face?

    E o lupta din care nu au cum sa reuseasca. Iar pe Vadim, eu o sa-l distrug. Ma tin dupa el toata viata. Chiar daca pentru mine el e un soricel. Vreau sa-mi bat joc de el, sa-l bag in spital. E un papagal si o zdreanta murdara pentru societatea romaneasca. M-a dat in judecata, l-am dat si eu de sase ori. Si ii mai fac vreo 20 de procese.

    "Gigi e bolnav"

  • Jurnalul National: Ce faceti, domnule Paunescu, vreti sa luati clubul Steaua? Asa spune Gigi Becali.

    Viorel Paunescu: Cred ca Gigi nu e sanatos. Ca e el sau altul, eu tot cu Steaua o sa tin. Si voi veni mereu la meciuri.

  • Ati vorbit ceva cu Vadim in sensul asta?

    Eu cu Vadim n-am mai vorbit de doua luni. M-a sunat mai de mult si imi spunea sa urmaresc o emisiune la televizor. Impartasesc ideea ca e imposibil ca Gigi Becali sa fie dat la o parte de la Steaua.

  • Va deranjeaza aceste acuze?

    Pentru mine e o mare surpriza. Am inteles ca acum cateva zile a vorbit frumos de mine si acum vad ca si-a schimbat parerea. Chiar nu-l inteleg. Normal ca ma deranjeaza si o sa-l caut sa vorbesc cu el.

  • Deci nu vreti sa luati Steaua?

    As lua-o, dar n-am macara! Eu aveam posibilitatea sa nu plec de la Steaua. Ce rost mai are sa ma intorc acum? Am plecat pentru ca nu am vrut sa investesc cat a investit el. Cred ca el e singurul om din fotbal, chiar daca e bolnav, care n-a scos bani. Doar a cheltuit, iar din ce a luat si-a platit datoriile. Probabil ca ii e frica, dar nu-l inteleg de ce.
  • ×