x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gimnastica - Ponor si Boboc, in telenovele

Gimnastica - Ponor si Boboc, in telenovele

de Madalina Corbeanu    |    31 Oct 2006   •   00:00
Gimnastica - Ponor si Boboc, in telenovele

Dupa retragerea din gimnastica, fostele campioane Catalina Ponor si Loredana Boboc s-au implicat in tot felul de proiecte la care visau in cantonamentele lungi de la Deva. Astazi si maine, cele doua medaliate olimpice vor trece prin proba de foc a unui casting, in urma caruia ar putea primi un rol intr-o telenovela romaneasca. Propunerea a venit din partea postului Pro TV, care o solicitase pe Catalina si pentru emisiunea "Dansez pentru tine".

COLABORARE. "Sunt fericita ca mi-as putea indeplini un vis mai vechi. Si eu, si Loredana ne gandeam, cand eram la Deva, ce interesant este sa apari intr-o telenovela. Am acceptat provocarea, mai ales ca este vorba despre aparitii scurte. Nu stiu daca va fi un rol de antrenoare de gimnastica, dar stiu ca este legat de sport. Tot ce imi doresc este sa trec repede peste emotii si sa ma descurc bine", a declarat tripla campioana olimpica de la Atena. Luna viitoare, Ponor si Boboc vor sustine un show cu o trupa de aerobic in Japonia, pentru care vor primi in jur de 30.000 de euro, iar in ianuarie vor merge in Canada, unde vor da lectii micilor gimnasti.

MAMA CATALINEI S-A IMPOTRIVIT
Pe cat de bucuroasa a fost Catalina Ponor de propunerea de a juca in telenovela, pe atat de mult s-a impotrivit mama acesteia. "Mie nu imi plac telenovelele. Cand mi-a spus Catalina ca a primit propunerea, raspunsul meu a fost un «Nu» categoric. Insa dupa ce am vazut cat de mult isi doreste sa faca asta, am cedat. A insistat atat de mult sa o las, ca acum cred ca o sa fie prima telenovela la care o sa ma uit. E drept ca a contat si faptul ca va juca un rol legat de sport, daca o sa castige selectia", a spus Carmen Ponor. Mama Catalinei nu este convinsa ca fiica este facuta pentru actorie, insa o va sprijini si in acest proiect, asa cum o face de fiecare data.

×
Subiecte în articol: sport