x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gimnastică - Trei medalii la CE

Gimnastică - Trei medalii la CE

de Vlad Ionescu    |    06 Apr 2009   •   00:00

Sportivii români şi-au depăşit obiectivele la CE de la Milano, ei reuşind să câştige două medalii de argint şi una de bronz. Campioana olimpică Sandra Izbaşa a rămas în afara podiumului.



Flavius Koczi a deschis seria succeselor româneşti, el adjudecându-şi medalia de argint la sărituri, aparat la care Daniel Popescu a ocupat locul 5. A urmat finala feminină la bârnă, la care Anamaria Tămârjan s-a clasat pe locul secund, iar Gabriela Drăgoi a fost a treia.

Tămârjan a fost aproape de medalie şi la sol, concurs pe care l-a încheiat pe locul 4, în timp ce Sandra Izbaşa s-a situat doar pe poziţia a 7-a. Ea a prezentat acelaşi exerciţiu cu care anul trecut a câştigat titlul olimpic şi pe cel european, dar a fost depunctată serios pentru ratarea unei diagonale.

Publicul a contestat prin fluierături nota mică primită de Sandra, delegaţia noastră intenţionând să depună contestaţie, dar a renunţat. "Nu avea sens să mai fac contestaţie, pentru că oricum nu rezolvam nimic. Au fost mai multe depunctări pe care le-a primit Sandra, din cauza ratării unui element", a declarat Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului feminin.

×
Subiecte în articol: sport