x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Grandin refuză Giuleştiul

Grandin refuză Giuleştiul

de Vlad Ionescu    |    18 Ian 2010   •   00:00

Deşi părea să se fi înţeles cu George Copos pentru un salariu de 25.000 de euro pe lună, francezul Elliot Grandin nu mai vrea să vină la echipa pregătită de Nicolae Manea.



Atacantul de 22 de ani, care a evoluat ultima oară la Grenoble, unde a fost împrumutat de Olympique Marseille, a declarat că nu este interesat de un transfer în Liga 1. "M-am gândit bine şi mi-am dat seama că nu e cea mai bună variantă. Nu vreau să joc în România! Nu e vorba de bani, din punctul ăsta de vedere totul a fost OK. Mai am 3-4 oferte şi voi lua în curând o decizie. Nu vreau să mă grăbesc pentru ca apoi să regret", a declarat fotbalistul pentru GSP.

Francezul are şanse să ajungă mai curând în Bulgaria, unde va susţine probe de joc la ŢSKA Sofia, noua echipă a lui Ioan Andone. Altfel, Rapid a disputat un prim meci de verificare în compania formaţiei ACS Berceni, din Liga a 3-a, pe care a învins-o cu 2-1. Ambele goluri ale învingătorilor au fost marcate de tânărul Adrian Creţu, jucător care s-a întors la Rapid după ce fusese împrumutat chiar la echipa din Berceni, pentru care a punctat de 17 ori în tot atâtea meciuri.

×
Subiecte în articol: sport