x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GSP TV – Gigi Becali: Daca saream la cap, rezolvam de la inceput problema!

GSP TV – Gigi Becali: Daca saream la cap, rezolvam de la inceput problema!

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Iul 2008   •   00:00
GSP TV – Gigi Becali: Daca saream la cap, rezolvam de la inceput problema!

10:20 • Gigi Becali a declarat luni seara, la GSP Tv,  ca "il are la mana" pe presedintele FRF, Mircea Sandu.  Becali a dat de inteles ca acesta i-ar fi cerut mita pentru a-i aranja o decizie favorabila clubului din Ghencea in cazul "Valiza".

Gigi Becali a declarat luni seară, la GSP Tv,  că "îl are la mână" pe preşedintele FRF, Mircea Sandu.  Becali a dat de înţeles că acesta i-ar fi cerut mită pentru a-i aranja o decizie favorabilă clubului din Ghencea în cazul "Valiza".

 

 

DURUL. "Dacă săream la cap, puteam rezolva la Comisia de Apel. Mircea Sandu aştepta să mă duc la el ca să rezolvăm problema. Am fost la Federaţie cu Argăseală. La un moment dat i-a spus lui Argăseală: 'Vali, lasă-ne puţin singuri', dar eu m-am făcut că nu înţeleg. Dacă simţeam că nu sînt şantajat, poate că săream la cap, dar mie nu îmi place să fiu şantajat. Într-un fel îl am la mînă pe Sandu, dar nu vreau să abuzez de această carte". Latifundiarul din Pipera a lăsat de înţeles că i-ar putea "arăta pisica" preşedintelui FRF, în cazul în care acesta continuă pe aceeaşi linie.Becali a continuat să susţină că va strânge semnăturile necesare pentru demiterea preşedintelui FRF: "Atrag atenţia Adunării Generale că s-a îmbătat de putere. Eu nu am un război cu Mircea Sandu, asta nu înseamnă că trebuie să fim duşmani pe viaţă. Nu cred că Mircea Sandu trebuie să stea pe viaţă acolo. A luat Comisiile în mînă ca să poată conduce în stil mafiot. Să vină un om capabil să conducă Federaţia. Nu e neapărat nevoie să vină Gică Popescu". Întrebat cîţi bani ar fi dispus să investească pentru a-l îndepărta pe Mircea Sandu de la conducerea Federeţiei, Becali a replicat: "Eu nu dau nici măcar un euro. N-am nevoie, n-am niciun avantaj dacă îl dau sau nu pe Mircea Sandu afară. Cu Mircea Sandu nu am nicio problemă. Eu am ce am cu Mircea Sandu pentru ce a făcut acum. Eu nu am un război cu Mircea Sandu, asta nu înseamnă că trebuie să fim duşmani pe viaţă".

 

×
Subiecte în articol: sport mircea sandu