x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi regretă ce se întâmplă la Steaua: "Păcat de istoria ei!"

Hagi regretă ce se întâmplă la Steaua: "Păcat de istoria ei!"

27 Mai 2010   •   00:00

Prezent la semnarea unui parteneriat între academia de fotbal pe care o conduce şi Pepsi, cel mai mare fotbalist al României, Gică Hagi, a declarat că regretă situaţia delicată în care a ajuns echipa sa de suflet Steaua.

"Steaua nu a ajuns nicăieri! Este cel mai mare club din România, cel mai titrat, cu mulţi suporteri. Este şi un brand foarte mare. Situaţia este foarte delicată şi cei de acolo trebuie să ştie cum să gestioneze lucrurile. Păcat de istoria Stelei!", a decşarat Hagi, care nu a mai asistat la vreun meci pe stadionul Steaua din toamna lui 2007, de când a plecat de la conducerea tehnică a "roş-albaştrilor".

Întrebat dacă ar mai antrena vreodată în Ghencea, Hagi a răspuns: "Nici nu ştiu ce răspuns să dau. Eu îi doresc Stelei tot binele din lume. Sunt suporter al Stelei, m-am născut cu ea".

Hagi nu a dorit să comenteze prea mult în legătură cu audierile de la DNA Piteşti la care a fost supus şi fostul său coleg de la echipa naţională, Dorinel Munteanu. "Sunt lucruri delicate despre care este şi greu să vorbeşti. Eu am auzit doar la nivel de zvon şi îl iau ca atare. E greu să vorbeşti despre aşa ceva. Nu vorbesc despre ceea ce cred. Eu sunt un om pragmatic, realist. Dorinel ştie cel mai bine şi el trebuie să vorbească", a spus Hagi.


×
Subiecte în articol: sport steaua Gheorghe Hagi