x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Cu tribunele goale!

Handbal - Cu tribunele goale!

de Vlad Ionescu    |    06 Feb 2007   •   00:00
Handbal - Cu tribunele goale!

Comisia de Disciplina a decis ieri ca intalnirea dintre cele doua rivale, ce nu s-a putut disputa sambata, din cauza incidentelor provocate de suporteri, sa aiba totusi loc la o data care va fi stabilita de federatie.

Dinamo a scapat ieftin dupa evenimentele de sambata seara. Desi chestorul Marcel Popescu, presedintele clubului, se temea ca echipa sa va pierde meciul la masa verde cu 10-0, acest lucru nu s-a intamplat. Trei ore. Atat a durat sedinta Comisiei de Disciplina, prezidata de fostul procuror general al Romaniei, Mihai Ulpiu Popa Cherecheanu. In acest timp, membrii acesteia au vizionat inregistrarea video a celor petrecute in Sala Lucian Grigorescu, au audiat reprezentantul Jandarmeriei si au luat in discutie raportul arbitrilor si memoriul depus de clubul din "Stefan cel Mare". Concluzia lor? Nu este cazul sa aplice o sanctiune foarte severa.

MASURI. Comisia a decis ca partida sa fie reprogramata la o data ce va fi stabilita de Comitetul Director al federatiei, clubul Dinamo fiind amendat cu 2.000 de lei pentru neasigurarea masurilor de ordine necesare. De asemenea, pana la sfarsitul campionatului, Dinamo va disputa toate meciurile de pe teren propriu fara spectatori. "Am luat aceasta decizie pentru ca jucatorilor si conducatorilor celor doua echipe nu li se poate imputa nimic", a spus Cherecheanu, care a explicat ca Jandarmeria nu se considera vinovata de cele intamplate, din moment ce Dinamo, clubul organizator, a solicitat pentru acest meci doar 20 de jandarmi, iar aceasta a trimis 200. Dinamo are dreptul de a face apel in termen de cinci zile. Comandantul clubului Steaua, George Boroi, a declarat ca respecta punctul de vedere al comisiei, dar are obiectii in ceea ce priveste reprogramarea partidei.

COMUNICAT
Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a remis ieri un comunicat prin care incearca sa se disculpe in urma evenimentelor de la derby-ul Dinamo - Steaua. "Pentru a se rafui, suporterii s-au inarmat cu bate, rangi si pietre si s-au constituit in grupuri pentru a face deplasarea la sala. Au fost aplicate 32 de amenzi contraventionale si s-a constatat savarsirea unei infractiuni de ultraj".

FIESTA LA KÖLN
Cucerirea de nationala masculina a celui de-al treilea titlu mondial din istorie, dupa victoria obtinuta duminica dupa-amiaza, la Köln, 29-24 in fata Poloniei, a produs o uriasa bucurie in Germania. Duminica seara, peste 30.000 de oameni i-au asteptat pe jucatori in fata primariei din Köln. "Sunteti cei mai buni suporteri din lume!", le-a strigat pivotul Christian Scwartzer. Presa germana a elogiat succesul, cotidianul Bild titrand ieri: "Germania jubileaza cu noii sai eroi".

×
Subiecte în articol: sport