x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL – CUPE EUROPENE • Oltchim trage la victorie

HANDBAL – CUPE EUROPENE • Oltchim trage la victorie

de Vlad Ionescu    |    01 Noi 2008   •   00:00
HANDBAL – CUPE EUROPENE • Oltchim trage la victorie

Echipa feminină Oltchim Râmnicu Vâlcea dispută mâine, în faţa propriilor suporteri, primul său meci din grupa C a Ligii Campionilor, în compania formaţiei norvegiene Larvik.



La debutul în actuala ediţie a Ligii, Luminiţa Dinu şi compania au parte de un adversar de calibru, în lotul căruia figurează patru dintre jucătoarele care au contribuit la triumful Norvegiei la JO de la Beijing. Valoarea nordicelor nu-l sperie pe antrenorul Oltchimului, Ivica Rimanic, care nu se gândeşte decât la un start cu dreptul în grupa din care mai fac parte Lada Togliatti (Rusia) şi Podravka Koprivnica (Croaţia). "Larvik este o echipă bine organizată, care joacă foarte bine, mai ales în meciurile din deplasare. Să ne amintim numai ce uşor a câştigat în primăvară, la Braşov, cu Rulmentul, în finala Cupei Cupelor. Totuşi, sunt optimist, pentru că şi noi suntem într-o formă foarte bună şi sper să câştigăm. E important să începem cu un succes, pentru că apoi urmează două deplasări dificile", a declarat tehnicianul croat. Meciul de duminică va începe la ora 19:00 şi va fi transmis de Sport.ro.

PORNIM CU PRIMA ŞANSĂ
În Cupa Cupelor, cele două reprezentante ale României dispută astăzi primele meciuri din turul al treilea, ambele fiind cotate ca favorite la calificare. Rulmentul Braşov joacă, în deplasare, cu VOC Amsterdam (Olanda), iar HCM Baia Mare primeşte vizita formaţiei Milli Piyango SK (Turcia), partida fiind programată la ora 17:00. În fine, în Cupa Cupelor, Oţelul Galaţi susţine ambele manşe din turul al treilea pe teren propriu, în faţa echipei ZRK Ljubuski. Cele două jocuri se dispută azi şi mâine, de la ora 11:00.

SUCCES FACIL
Naţionala masculină a României a păşit cu dreptul în grupa 1 a preliminariilor CE din 2010, reuşind să învingă cu scorul de 35-29 reprezentativa Turciei, într-un meci disputat la Antalya. Pentru elevii antrenorului Aihan Omer, aceasta a fost doar încălzirea, pentru că duminică, la Buzău, de la ora 11:00 (în direct la Sport.ro), urmează meciul cu vicecampioana mondială, Polonia, care în primul joc a dispus cu 30-20 de Muntenegru. Din grupă mai face parte Suedia, primele două clasate urmând să se califice la turneul final.

×
Subiecte în articol: sport