x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL – CUPE EUROPENE • Steaua vrea prima victorie în Ligă

HANDBAL – CUPE EUROPENE • Steaua vrea prima victorie în Ligă

de Vlad Ionescu    |    11 Oct 2008   •   00:00
HANDBAL – CUPE EUROPENE • Steaua vrea prima victorie în Ligă

Prezentă pentru prima oară în grupele Ligii Campionilor, echipa din Ghencea întâlneşte duminică, la Buzău, formaţia slovenă Cimos Koper.



Prezentă pentru prima oară în grupele Ligii Campionilor, echipa din Ghencea întâlneşte duminică, la Buzău, formaţia slovenă Cimos Koper.

Pentru stelişti, meciul împotriva celui mai accesibil adversar din grupa E vine într-un moment deloc favorabil. Echipa scârţâie vizibil, aflându-se doar pe locul 9 în campionatul intern, iar în Ligă a fost învinsă în primul joc de Portland San Antonio (Spania), scor 38-30. Atmosfera este destul de tensionată, antrenorul Cornel Oţelea are probleme de sănătate şi ar putea părăsi corabia din cauza unui conflict cu preşedintele secţiei, Constantin Cazacu. De aceea, la meciul cu Koper, care în prima etapă a fost învinsă cu 35-28 de Cehovskie Medvedi (Rusia), echipa va fi condusă de secundul Dumitru Berbece. Cum Portland şi Cehovskie sunt mari favorite la ocuparea primelor două locuri, întâlnirea de la Buzău (ora 19:00, în direct la Sport.ro) este foarte importantă pentru stabilirea celei de-a treia clasate, care va evolua mai departe în Cupa Cupelor. În primul joc din etapa a doua, Cehovskie a învins pe Portland cu 34-26.

HCM are probleme de lot

În prima manşă din turul secund al Cupei Cupelor, HCM Constanţa întâlneşte astăzi (ora 18:30), în deplasare, formaţia poloneză KSV Vive Kielce. Echipa de pe litoral, care şi-a propus să ajungă cel puţin până în semifinale, nu va putea conta în acest joc pe Rudi Stănescu, Mihai Timofte, Silviu Băiceanu şi Florin Nicolae, toţi accidentaţi. Duminică, la ora 11:00, se va disputa manşa secundă din turul doi al Cupei EHF la handbal feminin dintre HCM Baia Mare şi Dunărea Brăila.
În tur, Dunărea a câştigat cu 31-27.

×
Subiecte în articol: sport