x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal Feminin/Au plecat în Danemarca

Handbal Feminin/Au plecat în Danemarca

de Dragos Stoica    |    14 Oct 2008   •   00:00

Reprezentativa de handbal feminin se află de ieri în Danemarca, unde între 14 şi 19 octombrie se dispută cea de-a 4-a ediţie a Cupei Mondiale, la Aarhus.



Reprezentativa de handbal feminin se află de ieri în Danemarca, unde între 14 şi 19 octombrie se dispută cea de-a 4-a ediţie a Cupei Mondiale, la Aarhus.
Aceasta este prima acţiune competiţională pentru Radu Voina ca antrenor al echipei feminine după demiterea lui Gheorghe Tadici.
Noul selecţioner speră ca elevele sale să schimbe atmosfera din ultimii ani, urmând totodată să redescopere plăcerea de a juca. "Vrem să regăsim dorinţa jucătoarelor de a fi împreună şi a se bate pentru naţională. Vom face tot ce e posibil că jucătoarele să demonstreze că sunt acolo unde sunt şi aşa vor veni şi rezultatele. Lotul pe care l-am deplasat nu este bătut în cuie şi selecţia rămâne deschisă pentru Campionatul European din decembrie", a declarat Radu Voina. La Aarhus, România face parte din grupa B şi va juca azi cu Norvegia (ora 19:00), mâine cu Suedia (ora 17:00) şi cu Germania (joi, ora 15:00). În cealaltă grupă sunt repartizate Rusia, Ungaria, Danemarca şi Franţa. Primele două clasate în grupe se califică în semifinalele programate sâmbătă, iar o zi mai târziu se dispută finala mare şi cea mică. Lotul este format din Huţupan, Rădulescu-Ungureanu, Pâslaru – portari; Ardean-Elisei, Balint, Stanca, Manea, Brădean, Lecuşanu, Meiroşu, Amariei, Şoit, Cruceanu, Maier, Cioarec, Geiger.

×
Subiecte în articol: sport