x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal feminin: Rulmentul se destramă, Muller visează cai verzi pe pereţi

Handbal feminin: Rulmentul se destramă, Muller visează cai verzi pe pereţi

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Oct 2009   •   00:00
Handbal feminin: Rulmentul se destramă, Muller visează cai verzi pe pereţi

Cu visteria goală, văduvită de foarte multe dintre vedetele pecare le-a avut în sezonul trecut şi umilită în Champions League, vicecampioana Rulmetul Braşov face zi de zi paşi importanţi spre căderea în anonimat. Mai rău, chiar spre faliment. Singurul care mai visează cai verzi pe pereţi ( nr. implicarea sponsorului Doru Florescu la echipă) este antrenorul Herbert Muller.



Chiar dacă a reuşit să o convingă pe Alesandrina Barbosa să nu părăsească momentan gruparea de sub Tâmpa, Herbert Muller nu se poate opune deciziei  altor jucătoare: "Mi-e foarte greu să spun acum ceva, despre ce se va întâmpla, pentru că nu am mai vorbit cu patronul Teodor Florescu. Sper să purtăm o discuţie cât mai curând, pentru că situaţia este într-adevăr delicată. Sper totuşi să nu pierdem aceste jucătoare pentru că ar fi grav pentru noi. În acest moment orice handbalistă contează. Am aflat şi eu că dacă până pe 14 octombrie Alina Şorodoc nu îşi primeşte restanţele, ea devine liberă şi poate semna cu orice echipă vrea. Ar fi mare păcat, ea fiind practic inima fiecărui antrenament. Este impecabilă în pregătire şi în tot ce face. Eu încă sper că va rămâne la noi, şi că vom rămâne în aceeaşi formulă până la urmă, cu toate greutăţile pe care le avem". Imediat după meciurile disputate în Champions League, jucătoarele Ionica Munteanu, Aneta Barcan, Cristina Niculae şi Alina Şorodoc au depus memorii la FRH şi au şanse să devină libere de contract.

"Este adevărat că avem memorii depuse de la Rulmentul, un club care trece într-adevăr printr-o perioadă foarte dificială. În cazul Alinei Şorodoc am dat deja verdictul, ea urmând să devină liberă din data de 14 octombrie, dacă nu i se vor achita restanţele pe ultimele luni. Memoriul celorlalte trei jucătoare va fi judecat săptămâna viitoare",  Mihai Marinescu - secretar general al FRH.


×
Subiecte în articol: sport