x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL FEMININ / Victorii pe linie

HANDBAL FEMININ / Victorii pe linie

de Madalina Corbeanu    |    16 Noi 2006   •   00:00
HANDBAL FEMININ / Victorii pe linie

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, cu scorul de 33-27 (16-12), selectionata Poloniei, in meciul de debut contand pentru grupa A a Cupei Mondiale, care se defasoara in Danemarca. Elevele lui Gheorghe Tadici si Dumitru Musi nu le-au lasat nici o sansa polonezelor, chiar daca nu au reusit acelasi joc spectaculos din prima repriza si in partea a doua a meciului. Dupa spusele antrenorului Poloniei, Zenon Lakomy, fetele sale nu mai spera sa treaca de grupe la aceasta editie a CM, astfel ca au cumparate deja biletele de avion pentru intoarcerea in tara. Spre deosebire de echipa noastra insa, nationala Poloniei s-a calificat la Campionatul European din Suedia.

EGALITATE. Cea mai eficace romanca a fost Valentina Aradean-Elisei, care a reusit sapte goluri, urmata indeaproape de Ionela Galca si Steluta Luca (sase goluri).

Dupa prima zi, nationalele Romaniei si Danemarcei sunt la egalitate perfecta in clasament, ambele invingandu-si adversarele cu acelasi scor, 33-27. In grupa B, Ucraina a invins Olanda cu scorul de 25-24, iar Rusia a dispus de Brazilia cu scorul de 38-34. Aseara, Romania a invins si Suedia, scor 28-20 (16-8). Cele mai bune marcatoare au fost Elisei (10 goluri) si Varzaru (7). Azi, romancele intalnesc nationala tarii gazda, Danemarca, iar maine vor avea loc semifinalele, in care suntem calificati. (

×
Subiecte în articol: sport