x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL – LIGA CAMPIONILOR / Aşteaptă o minune

HANDBAL – LIGA CAMPIONILOR / Aşteaptă o minune

de Vlad Ionescu    |    18 Noi 2008   •   00:00
HANDBAL – LIGA CAMPIONILOR / Aşteaptă o minune

Învinsă cu 29-28 de Portland San Antonio (Spania), Steaua mai păstrează şanse infime de a se califica între cele mai bune 16 echipe din Europa.



O victorie la Buzău le-ar fi fost suficientă “militarilor” pentru a deveni prima echipă masculină din România care trece de grupele Ligii. Steaua a condus o bună parte din joc, chiar şi cu patru goluri diferenţă. “N-am câştigat pentru că nu am avut experienţa necesară. În final nu ne-am putut concentra şi am picat”, a recunoscut antrenorul-jucător Bozo Rudici. “Am greşit în momentele-cheie, dintr-o dorinţă prea mare de victorie”, a spus şi Marius Stavrositu. Înaintea ultimei etape, lupta pentru calificare se duce între Cehovskie Medvedi (Rusia), Portland şi Steaua, care au câte 6 puncte. Steaua joacă duminică în Rusia, având doar varianta victoriei pentru a mai spera la locul doi, iar Portland primeşte vizita lui Cimos Koper. “Mai avem o şansă, chiar dacă e foarte mică. Oricum, rămânem în Europa indiferent de rezultat”, a spus golgeterul Stelei, Alin Şania.

Clasament, Grupa E
1. Cehovskie 5 3 0 2 163-151 6p
2. Portland 5 3 0 2 155-150 6p
3. Steaua 5 3 0 2 150-154 6p
4. Cimos 5 1 0 4 144-157 2p

Etapa viitoare: Portland San Antonio – Cimos Koper (22 noiembrie) şi Cehovskie Medvedi – Steaua (23 noiembrie)

Primele două clasate se califică în faza grupelor principale, iar ocupanta locului al treilea va juca în optimile de finală ale Cupei Cupelor.

×
Subiecte în articol: sport