x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL MASCULIN - Confruntare romaneasca in optimi

HANDBAL MASCULIN - Confruntare romaneasca in optimi

de Madalina Corbeanu    |    15 Noi 2006   •   00:00
HANDBAL MASCULIN - Confruntare romaneasca in optimi

Tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala ale cupelor europene la handbal a adus fata in fata doua echipe romanesti, HCM Constanta si Dinamo Baumit Bucuresti, care vor continua astfel duelul din campionat si in Cupa Cupelor.

Tragerea la sorti a meciurilor din optimile de finala ale cupelor europene la handbal a adus fata in fata doua echipe romanesti, HCM Constanta si Dinamo Baumit Bucuresti, care vor continua astfel duelul din campionat si in Cupa Cupelor. Partida tur se va juca la 6 decembrie, la Constanta, iar returul, o saptamana mai tarziu, la Bucuresti sau la Buzau.
Dinamo s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Cupelor eliminand pe Sporting Lisabona in turul trei, iar HCM a venit din grupa E a Ligii Campionilor, pe care a incheiat-o pe locul trei. In optimile Challenge Cup, echipa UCM Resita va intalni formatia croata RK Osijek Elektromodul, primul meci urmand sa aiba loc in Romania.

Nici o echipa nu e favorita in aceasta faza a cupelor europene


Oficialii bucuresteni considera ca tragerea la sorti a fost una favorabila. "Erau adversare foarte puternice cu care puteam nimeri. Exact asa mi-am dorit, mai ales ca jucam si primul meci la Constanta. Este adevarat ca nici un meci nu seamana cu altul, dar HCM nu mai are echipa din trecut. Cred ca avem sanse sa ne calificam mai departe", a declarat directorul tehnic al dinamovistilor, Lascar Pana.
De partea cealalta, tehnicianul constantean Lucian Rasnita considera ca nici una dintre echipe nu poate fi considerata favorita: "E bine ca am cazut cu o echipa cunoscuta. Este un lucru bun pentru noi si pentru handbalul romanesc, deoarece vom avea o formatie romaneasca in sferturile de finala ale unei cupe europene. Nu cred ca in aceasta faza se poate vorbi despre echipa favorita, pentru ca ambele sunt de valoare egala. Inaintea acestei trageri la sorti ne doream sa jucam cu Dinamo, cu Krasnodar sau cu HC Thun".

×
Subiecte în articol: sport