x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal masculin - Fara frica de bulgari

Handbal masculin - Fara frica de bulgari

de Madalina Corbeanu    |    04 Ian 2007   •   00:00
Handbal masculin - Fara frica de bulgari

De la ora 19:00, azi la Constanta, nationala masculina de handbal disputa primul meci din barajul pentru play-off-ul calificarii la Campionatul European din 2008. Prima adversara este Bulgaria, celelalte contracanditate din grupa fiind Georgia si Letonia.

Intrarea in Sala Sporturilor va fi libera la toate cele trei meciuri pe care tricolorii le vor disputa acasa. Chiar daca, in handbal, Bulgaria nu a avut vreo performanta notabila pana acum, tehnicianul roman crede ca echipa de la sud de Dunare poate fi surprinzatoare si nu trebuie subestimata: "Cunosc destul de bine formatia Bulgariei, pe care am urmarit-o la turneul din Italia. Nationala bulgara nu spune nimic in handbalul mondial, dar este schimbata mult in bine. Acum are un antrenor sarb pe banca, iar, pe semicerc, bulgarii au devenit destul de agresivi. Insa nu ne temem de acest prim meci si sper ca ordinea finala a grupei sa fie Romania, Letonia, Bulgaria, Georgia".

PROBLEME. Selectionerul Lucian Rasnita se confrunta cu probleme de lot, stranierii Baiceanu si Georgescu fiind accidentati la genunchi, Rares Jurca de la RK Zagreb, si el, cu probleme la un cot, se afla sub supraveghere medicala, iar Toma de la HCM Constanta este incert.
Pe langa cei accidentati, Sania si Stanescu au venit la lot dupa decese in familie.

×
Subiecte în articol: sport